5 tips voor ijsvissen met uw hond

Als je een hondenbezitter bent die van het buitenleven houdt, is de kans groot dat je je hond meeneemt op elk avontuur dat je kunt. In de zomer kun je vaak gewoon een paar dingen pakken en er vandoor gaan. De winter is een ander verhaal, en in deze video heeft Barb Carey het specifiek over ijsvissen. Barb is de oprichter van Vrouwen op ijs, een groep die vrouwen helpt kennis te maken met de sport van ijsvissen.

IJsvissen met uw hond is een geweldige manier om de middag door te brengen, maar er zijn een paar belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden. U kent uw hond beter dan wie dan ook, en elke hond is anders, dus hier zijn vijf dingen waar u rekening mee moet houden de volgende keer dat u op pad gaat voor een dagje ijsvissen.

Koop een grote ijskelder. Je hond zal een stuk gelukkiger zijn als hij zijn eigen ruimte heeft om rond te hangen. In een kleinere ijskelder is het voor hen moeilijker om zich op hun gemak te voelen omdat mensen er de hele dag overheen kunnen stappen. Koop iets dat groot genoeg is om uw hond en alle anderen te huisvesten.

IJsvissen met je hond

Koop een hondenbed dat van het ijs af is. Dit is een grote. We weten allemaal hoeveel honden graag slapen, en ze zullen zich niet op hun gemak voelen als je gewoon een deken op de grond gooit. Op onze laatste ijsvisreis hebben we de DISC-O-BED Hondenbed omdat 1) het verhoogd is, en 2) het gemakkelijk is op te zetten en te verwijderen.

Zorg voor voldoende water. In de winter is de lucht droog, dus zowel mensen als honden kunnen snel uitgedroogd raken. Volledig gehydrateerd blijven, helpt ook om warm te blijven. Zorg ervoor dat uw pup voldoende te drinken heeft.

Houd de haken beschermd. Honden zijn nieuwsgierige wezens en ze gaan voor alles wat er interessant uitziet, vooral felgekleurd kunstaas. Zorg ervoor dat je haken altijd beschermd zijn en niet op het ijs staan. Zelfs als je gewoon opraakt om een ​​tip te controleren, is het beter om te voorkomen dan sorry.

Ken je hond. Hoeveel u ook van ijsvissen houdt, er is altijd een kans dat uw hond het niet graaft. Je zult kunnen zien of ze zich op hun gemak voelen en plezier hebben, of dat ze er helemaal overheen zijn en naar huis willen. Dit is om te hopen dat ze er dol op zijn en dat ze met hun staart beginnen te kwispelen als je de spullen inpakt om eropuit te gaan!

Bekijk ons ​​interview met Barb Carey voor meer informatie over de Women On Ice-groep.

opmerkingen

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

winjouwmarktplaatscamper
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0