Overleef buitenshuis Langere noodtent

De Noodtent van Langer buiten overleven is het soort ding dat als je in een noodsituatie terechtkomt, wanneer je in het achterland bent, je blij zou zijn dat je dit in je rugzak hebt gegooid. Het weer kan veranderen, je kunt verstrikt raken in een plotselinge stortbui waar je liever niet doorweekt raakt, of erger nog, je kunt een enkel verdraaien of breken. Er kunnen veel dingen gebeuren terwijl je buiten bent, waar je de nacht in het bos zou moeten doorbrengen. In dit geval wil je iets dat altijd bij de hand is, je wilt iets dat niet te zwaar is en iets dat je regelmatig gaat gebruiken.

Deze noodtent is negen en een half ounce, het is 43 inch aan alle kanten van de driehoek, en het is bijna twee meter lang. Op de verpakking staat dat er ruimte is voor twee personen en uitrusting. Nadat je deze tent hebt opgezet, zit er behoorlijk wat ruimte in. Met een lengte van bijna twee meter is er hier zeker genoeg ruimte voor twee personen en uitrusting. Als jij het was, heb je alle ruimte van de wereld.

Ik heb echt geen klachten over deze noodtent. De fabrikant vermeldt wel dat je het als bodembedekker zou kunnen gebruiken, hoewel ik denk dat het niet zo lang meegaat bij herhaald gebruik, omdat de materialen dun zijn. Zoals ik het vandaag heb gebruikt, heb ik het opgezet zoals ik zou doen als ik me in een echt wereldscenario bevond. Ik gebruik geen wandelstokken en zou waarschijnlijk ook geen tentharingen meenemen. Het duurde ongeveer vijf minuten om een ​​paar tentstokken af ​​te snijden en een paal te vinden om het op te zetten. Er was echt niets aan de hand en er zijn drie doorvoertules die het opzetten heel gemakkelijk maakten.

Het is winddicht, waterdicht, en als je in de problemen bent geraakt en je moest gaan hurken, dan is dit wat je wilt. Ik zou zeker niet vertrouwen op het creëren van een schuilplaats vanaf het begin als ik me in een noodsituatie bevond. Deze noodtent is een veel slimmere, gemakkelijkere optie om te gaan. Zeer eenvoudig in te stellen en ik raad het ten zeerste aan, want het is gewoon een slimme zet om zoiets in je rugzak te hebben.

Gerelateerde video: Vis- en kampeeruitrusting moet: de SOL Stoke-messen

opmerkingen

CreditSource link

winjouwmarktplaatscamper
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0